Om företaget

TROBO - över 49 000 m2 förvaltade ytor

Välkommen som hyresgäst hos oss på Trobo!

Vi bedriver verksamhet i Trosa och Vagnhärad, beläget mellan Stockholm och Nyköping. I dag förvaltar vi cirka 580 lägenheter och ett femtiotal lokaler.

TROBO - hyresrätt din rätt

Som boende i hyresrätt har du möjlighet att få ett enklare liv när det gäller att få livspusslet att gå ihop. Fördelar med att bo i hyresrätt är bl.a. bekvämligheten, där du med varm hand kan överlåta reparationsarbeten till hyresvärden. Du får även en kontrollerad boendekonomi där du utan kapitalinsats slipper oroa dig för ränte-utvecklingen på bostadslån. Din hushållsbudget behöver inte spricka om kylen eller frysen går sönder. Dessutom kan du alltså få mer tid över till familjen och till avkoppling.

TROBO - grönt är skönt

Bostäderna hos TROBO finns i en trakt, med bra miljö och en underbar natur. Vi erbjuder ett boende - där hyresgästen och miljön kommer i första hand. I våra välskötta områden samsas fastigheterna med naturen - i naturlig harmoni. För er skull - för era barns skull - och för naturens skull.

TROBO - lugnt är skönt

I TROBO vill vi också att boendemiljön ska vara lugn, trivsam och säker. Låt oss därför hjälpas åt att hålla ordning, att bekämpa nedskräpning och klotter ! Då blir ju allas miljö bättre !

TROBO - kan vi hjälpa till med något?

Som hyresgäst hos TROBO har Du alltid någon att vända Dig till. Våra fastighetsskötare; Ida, Camilla, Gunilla, Håkan, Anders, Johnny och Jimmy ser till att Du har det bra och kan ge Dig svar på Dina frågor - stora som små.